Wtorek, 19. lutego, mamy 397 ofert pracy!

Informatyka / Administracja / Holandia / Gelderland
Aplikuj na stanowisko
Ogłoszenie numer: 3162202, z dnia 24.02.2016
Klient portalu Praca.eu
C#.NET ontwikkelaar voor efficient Scrumteam in Arnhem - Goede verdien
Numer referencyjny: 9743278
Holandia / Gelderland
Automotive interesse? Woon jij in Arnhem en werk je graag in een groot development team? Het bedrijf staat te wachten en verwelkomt je graag.Wat ga je doen als C#.NET ontwikkelaar voor efficient Scrumteam in Arnhem - Goede verdienste €4250,-?

Als senior .Net developer zal je terecht komen in het in een Scrum team van Lead Developer Koos, het team bestaat uit 10 mensen waarin 5 sterke .NETters de kar trekken. Jij za actief deelnemen aan de ontwikkeling van innovatieve automotive software en je zal mee wereken aan het architecturaal gedeelte plus de implementatie van de code aan de server kant. Je maakt database query's aan in SQL server en verzorgt tevens de ontwikkeling van de interne webpagina.Wat wordt jou geboden als C#.NET ontwikkelaar voor efficient Scrumteam in Arnhem - Goede verdienste €4250,-?

- Het startsalaris kan oplopen tot € 4.250,-
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- Er worden regelmatig trainingen en cursussen gegeven
- Kansen om door te groeien binnen het bedrijf
- Een auto is bespreekbaarWat wordt er van jou verwacht als C#.NET ontwikkelaar voor efficient Scrumteam in Arnhem - Goede verdienste €4250,-?

- WO, HBO werk -en denkniveau
- Minimum 5 jaar ervaring met .Net 4.5, C#
- Je hebt ervaring met SQL server
- Kennis van ASP.Net MVC, WCF, Javascript, WPF etc.
- Je spreekt Nederlands en EngelsWaar ga je werken als C#.NET ontwikkelaar voor efficient Scrumteam in Arnhem - Goede verdienste €4250,-?

Als Senior .Net developer ga je werken bij een bedrijf actief in de Automotive Branch. Het bedrijf heeft een internationale achtergrond en heeft meerdere kantoren in Europa en meerdere kantoren in America. Van origine is het bedrijf Amerikaans, maar wordt gerund op zijn Nederlands. Het heeft snel goede mensen nodig en als jij denkt dat dit iets voor jou kan zijn kom dan even met mij in contact. Dan help ik je verder.Meer weten of direct solliciteren?

Klik op de solliciteer knop om direct te solliciteren. Wil je meer weten over deze vacature of andere mogelijkheden met ons verkennen? Dan kun je ons bellen op (0)
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).