Wtorek, 19. lutego, mamy 397 ofert pracy!

Informatyka / Administracja / Holandia / Zuid-Holland
Aplikuj na stanowisko
Ogłoszenie numer: 3179501, z dnia 02.03.2016
Klient portalu Praca.eu
Medior/senior .NET C# web developer gezocht , regio Dordrecht
Numer referencyjny: 9739257
Holandia / Zuid-Holland
Ben je een web developer in de regio Dordrecht? Op zoek naar een informele en professionele organisatie waar je via uitdagend werk bij verschillende klanten jezelf verder kunt ontwikkelen? Wellicht dat dit dan iets voor jou is.

Voor een organisatie in de regio Dordrecht zijn we momenteel op zoek naar een .NET web developer. De organisatie richt zich met name op het MKB in de regio, waarbij het een breed scala aan ICT oplossingen aanbiedt. De organisatie bestaat uit iets meer dan 70 mensen waarbij een .NET ontwikkelteam van 7 man. Dit team houdt zich onder andere bezig met aanpassingen op standaard ERP software, koppelingen, maatwerk en andere standaard producten die ze hebben. Door een grote hoeveelheid en variëteit aan klanten bestaat je werk uit veel afwisseling. Echter, dit houdt ook in dat je in staat moet zijn om om te kunnen omgaan met een werkdruk die soms behoorlijk op kan lopen.

Buiten de afwisseling van projecten en opdrachtgevers, heb je ook nog eens de mogelijk om een aantal dagen bij de opdrachtgever zelf te gaan werken. Dit betekent een nauwe samenwerking met je klanten en een telkens afwisselende omgeving. Wat dat betreft hoef je bij deze werkgever dan ook niet snel uitgekeken te zijn.

Afwisseling/uitdaging is natuurlijk één aspect, maar hoe zit het met mijn ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden? Ook daarin komt deze organisatie je ruim tegemoet. Buiten het feit dat ze met een breed spectrum aan technieken werken (.NET C#, MVC, app development, HTML5, CSS, Javascript, JQuery, Sharepoint, Azure, Microsoft BI tools etc.) hechten ze veel waarde aan opleidingen. Zo wordt er van je verwacht dat je ieder jaar tenminste één opleiding doet. Uiteraard wordt dit alles voor jou betaald. Tenslotte geloven zij dat jouw kennis en ervaring nauw verbonden is met hun succes en de kwaliteit die ze naar hun klanten kunnen leveren. Dit betekent dan ook dat je bij deze organisatie helemaal up-tot-date met je kennis kunt blijven en een mooi portfolio aan werkervaring kunt opbouwen voor de toekomst.

Buiten de afwisseling, uitdaging en de kans om jezelf te blijven ontwikkelen, kenmerkt deze organisatie zich door een leuke, sociale, open en informelere sfeer. Wij beseffen ons dat dit mooie cliché termen zijn die je in de meeste vacatures tegenkomt, maar uit eigen ervaring kunnen we laten weten dat we deze indruk hier ook echt aan over hebben gehouden. Zo bestaat de directie niet uit een aantal mensen ver weg van de organisatie werkzaam in een mooi kantoor, maar bevinden ze zich constant onder hun werknemers. Daarbij merk je bij binnenkomst dat mensen open zijn en je vriendelijk begroeten. Verder bleek uit de verhalen dat ze betrokken zijn bij hun werknemers en het belangrijk vinden dat mensen goed op hun plek zitten. Uiteraard vinden er ook de nodig sociale activiteiten plaats. Zo hebben ze hun eigen dartstoernooi, game avonden, pizza sessies, BBQ's etc.

Voor hetgeen dat ze je bieden, vragen ze natuurlijk wel wat van jou als .NET developer. Het is belangrijk dat je ervaring hebt web development in .NET C# en MVC, maar je hoeft voor hun niet te beschikken over alle kennis van de technieken waar ze mee werken. Wat ze verder echt belangrijk vinden is dat je
- beschikt over de drive om te leren en jezelf te ontwikkelen
- analytisch sterk bent en zaken snel kunt oppakken
- klantvriendelijk bent
- over minimaal een HBO diploma beschikt

Klinkt dit interessant? Reageer dan direct met je ge-update CV naar of bel mij (Sandra Kleine Staarman) op het nummer voor meer informatie.

Het salaris voor deze functie zit tussen de €3.500,- en €4.000,- per maand voor 38 uur.


Blaak Selectie is het enige werving & selectie bureau dat zich 100% richt op het vinden van banen voor .NET specialisten in de regio Zuid-Holland. Voor meer informatie bezoek: of volg ons op Twitter voor onze nieuwste .NET vacatures: twitter.com/#!/Blaakselectie

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).